Threads: 13
Uite aici gresesti total
in primul rand te bate forumul,in al-2-lea rand esti codat nu poti sa minti cu nerusinare cand se vad clar oameni prin perete,in al-3-lea rand vb aiurea el doar si-a facut datoria de admin si te-a prins cu,codul in fapt Bft sper sa nu te mai vad pe u-s
Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!
Threads: 106
Titirash fara suparare,dar chiar esti nesimtit la faza asta.cum poti afirma si sustine in continuare ca nu aveai cod daca se vede destul de clar :!: :!: ar trebui sa iti fie rusine :oops: :oops: :oops:
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
poate il bate wallu :-?? mai stii
Mai fratilor trebuie sa va desenez ca eu nu stiu cum de au aparut alea acolo sau ce?....nu intelegeti ca la mine nu s-a vazut niciodata asa...si e prima oara cand mi se aduc acuze in halul asta...
mai bine ai urma exemplu lui zuluda si marutzu :!: :!: (+prietenii tai) esti aiurea tare sa sustii ca tot nu aveai wall si ca e prima data cand apar oamenii asa:-J :oops: :oops:
P.S.- app stii cum fac strutii cand gresesc si le este :oops: :?: :?:
BAGA CAPUL IN PAMANT !
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
Threads: 44
Votez DA !!!!!!!
p.s: vedeti de ce am comentat atunci cand li s a scos adminul celor doi? lui Jst si laur?? pt ca ei chiar isi fac treaba ... si inca o data Jst a dat dovad ca ..vorbea mea.. "Nu-i panarama!!".. GG man :lol:
Threads: 7
da, categoric, devine foarte nesimtzit
stitzi cum se zice: "greseala recunoscuta e pe jumatate ierata" dar nu a fost genul lui
Sunt pt ban Titirash !
-Darkclan#BuT-
Threads: 4
categoric sunt de acord. DA
acu vine el si inca mai are curajul, cu nerusinare, sa zica ca nu a jucat cu cod si nu stie cum a aparut omu ala prin perete =))
o god
Threads: 275
dai ban....asta vroiam sa fac acum...dar am vazut ca ai propus tu...baga
DA....CLAR!!!
Threads: 36
vaileu` eu in locu lui dadeam delete la cs :lol:
DA !!!! datii ban