Threads: 1
Ãm primit ban in seara asta......nush de la cine...pe server erau Insider si Gavril. Nu-i cunosc, nu inteleg de ce mi-a dat si game destroy. O spun cu sinceritate ca adminul a abuzat de comenzile sale...nush cine a fost. Intru ocazional, 1-2 ore seara, dupa ce vin de la munca. Nu am dovezi. S-a intamplat f rapid, nu ma pricep la poze si alte chestii. Din lista de ban-uri scrie ca sunt codat, probabil asta era motivul. Aveam 20-30 fraguri cu 5-7 morti pt ca jucam de vreo 20-30 min 1-1 cu un tip incepator. In fine, imi place sa joc pe serverul asta pt ca sunt mai multi din tudor sau extudor. IP (din consola): 81.180.208.51 sau cel din tudor: 10.4.0.37. Multumesc!
Threads: 26
The file is too big, maximum allowed size is 256 KiB.
Your message contains too few characters !!!
Threads: 188
am vazut demo. hellboy curat. unban done
Ne cerem scuze pentru inconvenienta
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
Threads: 26
Nu am reusit posta pe forum asa cum ai vrut gh0st dar i l-am trimis lui verde si sa uitat el ... Daca am gresit SUPORT CONSECINTELE !!! IMI CER SCUZE FATA DE HELLBOY !
Threads: 1
S-a intamplat la fel acu aproape 1 an cu sotia mea cu Nickname Mifu, a luat game destroy aiurea. Va multumesc pt unban. Sper sa se rezolve problemele cu adminii rebeli.