Threads: 28
se poate sa listezi de pe o imprimanta ceea ce tu ai printat acum 2 ani de zile in urma..in fine asta e alta discutie..presupun ca ala care zice ca nu se poate asa ceva e vreun taran care si`a vandut vaca a cumparat diploma si hai sa va arat ce stiu.exemple a dat "bulinutza"
[Image: musicsig1.jpg]
200 km/h e o viteza prea mare pentru Romania. Nu goni mai repede decat poate ingerul tau sa zboare !!!
Threads: 44
ce specimene colegu? ce-ai patit ? mai usor cu "sentimentalismele" astea ca nu esti la Cucuietii din Deal ..
Threads: 136
bn mah...greseala mea...eu am fost informat aiurea de la inceput...si la randu meu am informat eu aiurea pe altzii...asta este...bn makr k ai putut recupera datele
Threads: 106
hai sa fim prieteni si sa facem pace
ca asa e frumos
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
Threads: 209
numai umblati cu prostii !
o informatie se sterge de pe un hdd numai daca te duci si il topesti !
punct !
sa nu aud comentarii contra !
daca stie cineva ceva in plus , in rest nu accept provocari !
Threads: 275
se poate recupera. tot ce trebuie sa faci e sa nu mai downloadezi nimic pe pc si sa nu mai instalezi nimic, intr-un cuvant sa nu mai scrii nimic pe hdd. daca ai dat quick format cand ai reinstalat poti recupera totul. sunt sigur ca jst iti poate recupera. dar iti zic nu mai scrie nimic pe hdd pana nu recuperezi totul