Threads: 13
Eu la gratar nu stiu daca mai ajung pe la iasi.Se poate hotara foarte bine si pe forum cine are de mers merge
nu trebuie planuit in amanunt ca nu mai iese nimic.Trebuie ceva semi-spontan!!
Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!
Threads: 106
Topic closed :!:
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
deci gratarul se mai tine ? la munte se mai merge ? ati mutit cu totii ?
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
Threads: 275
mda ...aveai dreptate dark....topic closed :lol:
mai intreb inca 1 data.. se mai merge sau nu la munte ?!
-Darkclan#BuT-
Threads: 209
cu vremea asta e imposibil sa stabilim o zi pt gratar !
si vreau macar 20 de persoane cand o sa fie vorba de gratar , ca altfel nu se merita !
Threads: 109
mai bine gratar.punem cate 10-20 de lei de bautura ca Dj a zis ca vine cu mancarea :oops: :oops: :oops:
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
Threads: 16
eu zic sa nu se ambalam asa tare...pentru ca facem cam multe intr.o luna si poate nu ne mai adunam asa multi :-??
parerea mea..nu s.a terminat vacanta:X
Threads: 27
daca faceti multe intr'un timp scurt nu as putea sa ajung la toate .. si nu's singurul. asa la intervale mai mari de timp as reusi sa ajung la mai multe.
YES, OH MY GOD
Threads: 36
hotarativa ca vreau sa vin si eu:-w
buna ideea lui ics, dar nu avem cu cine.era vb de munte, acum s-au dat toti la fund.acum cu acest gratar....a mai fost un topic de genul cu zeci de reply-uri si nu sa facut absolut nimic.
-Darkclan#BuT-
Threads: 36
Haideti ma.. Ce e cu grataru? DJ a zis ca vine cu mancarea, noi bautura si platim locu la Ciric . Care vine 40 lei casuta+curentu iar apoi cate 5 lei de persoana. La 15 persoane vine 7 lei + 10-15 lei pentru bautura. Cu 20 lei, mergeti la gratar si show in acelasi timp.