Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Folositi config-uri?? Daca DA care ? ce setari aveti la cs
marian Wrote:chiar ar fi interesant sa facem un config "cs.u-s.ro", in care sa fie explicata fiecare setare.. ce ziceti???.. zic ca asha ceva nu a mai facut nimeni..

da asta ar fi chear ceva nou si interesant...da si greu de realizat...pe mine cred k mar ajuta si si pe altzii...succes:*
Mariane buna iideea ta "exec u-s.cfg" ar fi fain sa facem un cfg al serverului si sa fie dat doar playerilor kre joaca des pe srv Tongue Smile :> Wink :!:
nu numai.."celor care joaca mai des pe sv", ... - i say -> for all ... asta asha sa-l facem pt sufleul nostru ..
da marian .. ar fi o idee foarte buna sa facem un config al u-s-ului.... si o alta idee care am mai discutat-o si cu mihai ar fi sa facem un id de mess al u-s-ului pe care sa-l foloseasca numai adminii de pe u-s.. cand cer pozele de la playeri. deja am foarte multi oameni in lista pe care nu-i cunosc.. dar la care le-am cerut pozele.
Indus Wrote:da marian .. ar fi o idee foarte buna sa facem un config al u-s-ului.... si o alta idee care am mai discutat-o si cu mihai ar fi sa facem un id de mess al u-s-ului pe care sa-l foloseasca numai adminii de pe u-s.. cand cer pozele de la playeri. deja am foarte multi oameni in lista pe care nu-i cunosc.. dar la care le-am cerut pozele.

tu te plangi ca ai admin de maxim o luna? Smile) ce sa mai zic io ca am admin de aproape 2 ani? Smile)) asa ca fapt divers am peste 200 de id-uri de pe server ... si vreo 50 bagati la ignore Smile)...si nu cunosc pe nici unul personal Big Grin...oricum buna idea ... si cu cfg e buna idea dar fiecare are gusturile lui ... deci daca facem sa explicam pas cu pas asa incat sa poata sa-si modifice fiecare dupa placul lui . Big Grin
Indus Wrote:da marian .. ar fi o idee foarte buna sa facem un config al u-s-ului.... si o alta idee care am mai discutat-o si cu mihai ar fi sa facem un id de mess al u-s-ului pe care sa-l foloseasca numai adminii de pe u-s.. cand cer pozele de la playeri. deja am foarte multi oameni in lista pe care nu-i cunosc.. dar la care le-am cerut pozele.

eu deja mam km saturat sa tot dau id meu...rar mai dau id...fac poze si amx_ban 0 name pozele pe forum dupaia UN-banTongue....k nu mai am chef de cretini kre sa ma injure pe messBig Grin
Setarile mele principale
sensitivity "1"
zoom_sensitivity_ratio "0.8"
sv_aim "1000"-e comanda folosita cel mai des
gl_dither "1"
gl_flipmatrix "0"
gl_fog "1"
gl_monolights "1"
gl_overbright "0"
gl_cl_corpsestay "600.000000"
cl_crosshair_color "932 632 123"
cl_crosshair_size "small"
cl_crosshair_translucent "0"

SI careva binduri pentru areme
alias "equipment" "primammo; vest; secammo; hegren; flash; flash; vesthelm; defuser; deagle; secammo"
bind "KP_INS" "m4a1; equipment"
bind "KP_END" "ak47; equipment"
bind "KP_DOWNARROW" "awp; equipment"
bind "KP_PGDN" "primammo; vest; secammo; hegren; flash; flash; vesthelm; defuser; deagle; secammo"
bind "KP_DEL" "primammo; vest; secammo; hegren; flash; flash; sgren; vesthelm; defuser; usp; secammo"

Mai am cateva comenzi da nu le zicTongue
yo am sens 1.3 si 1.1 pt awp SmileTongue nuj cum joaca alti cu sens 14.5 Smile)Smile)Smile) cred k as fii cel mai but Smile si rezolutie 1280x1024 cred SmileSmile)
rezolutie 640 X 480 ( Software )
sensivity 2
hud_fastswich 1
o intrebare? care foloseste gl_polyoffset Big Grin? cine nu stie ce e.. puneti gl_polyoffset 350000 ( sau o valoare maricica ) si negru lasat de grenada dupa ce bubuie, spray-urile si sangele (si reclamele de la steam -> daca aveti asa ceva), o sa le vedeti prin pereti Smile.. pare cod, dar nu e.. !
depinde si de config, daca ai nush ce setari , comanda se anuleaza...
e mai bun 350000 dekt 55000? kre sa il pun
ohoooo leo qm joci cu sens ala :?: :?: :?: Confusedhock: Confusedhock:
aveti de toate prin cfg Smile) default + setarile mele
sens 2.8 4 in windows fara accel in windows noforce la steam
100 hz
800x600 32 biti win.video.joc

sensitivity "2.8"
bind "mwheelup" "+jump"
bind "mwheeldown" "+jump"
bind "mouse4" "cl_righthand 1"
bind "mouse5" "cl_righthand 0"
bind "F3" "awp; buyammo1; vesthelm; defuser"
bind "F4" "ak47; m4a1; primammo; vesthelm; defuser; hegren; flash; flash; sgren"
bind "v" "deagle; secammo"
bind "," "buyammo1; buyammo1"
bind "." "buyammo2; buyammo2"
volume "0.5"
sv_voiceenable "1"
hisound "1"
cl_allowdownload "0"
cl_allowupload "0"
cl_cmdbackup "2"
rate "25000"
cl_cmdrate "101"
cl_updaterate "101"
cl_dynamiccrosshair "0"
cl_crosshair_size "small"
cl_crosshair_color "50 250 250"
cl_crosshair_translucent "0"
cl_forwardspeed "320"
cl_backspeed "320"
cl_sidespeed "320"
cl_yawspeed "320"
cl_himodels "1"
cl_lc "1"
cl_lw "1"
cl_minmodels "1"
cl_radartype "1"
cl_righthand "1"
fastsprites "0"
fps_max "100.0"
fps_modem "0"
net_graph "3"
con_color "50 250 250"
console "1"
alias w_left "cl_righthand 0;bind f w_right"
alias w_right "cl_righthand 1;bind f w_left"
bind f "w_right"
gl_spriteblend "9"
violence_ablood "3"
violence_agibs "3"
violence_hblood "3"
violence_hgibs "3"
developer "0"
_cl_autowepswitch "0"
setinfo _vgui_menus 0
gamma "3"
brightness "5"
model ""
sv_aim "0"
team ""
hpk_maxsize "4"
hud_capturemouse "1"
hud_centerid "1"
hud_draw "1"
hud_fastswitch "1"
hud_saytext_internal "1"
hud_takesshots "0"

aia care joaca cu sensiviti mare => au peste 18 ani sunt insensibili ... senzorial
sau au mouse mult prea prost ... a4tech swop de alea Confusedhock:
ikks Wrote:o intrebare? care foloseste gl_polyoffset Big Grin? cine nu stie ce e.. puneti gl_polyoffset 350000 ( sau o valoare maricica ) si negru lasat de grenada dupa ce bubuie, spray-urile si sangele (si reclamele de la steam -> daca aveti asa ceva), o sa le vedeti prin pereti Smile.. pare cod, dar nu e.. !
depinde si de config, daca ai nush ce setari , comanda se anuleaza...

nu il folosi ... e considerat cod Smile cand apesi peretii poti vedea daca il atingi sare sangele vezi tatuaje prin pereti ... e interzis in ligile de cs
marian Wrote:chiar ar fi interesant sa facem un config "cs.u-s.ro", in care sa fie explicata fiecare setare.. ce ziceti???.. zic ca asha ceva nu a mai facut nimeni..
pot face eu un gui dar trebuie munca Smile un fel de cevo gui pgl cui cpl gui etc Smile

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)