Threads: 13
Eu unul nu pot nici atunci.Daca era sa fie pe la 16.00 era perfect jucam pana la vro 18.00-19.00 la 20.00 gaseam ceva sa ma duc acasa
mai stateam la fratemiu na.Am sa-l sun pe butu' de fratemiu sa vad poate stau la el nu stiu sigur inca.Mi-ar face placere sa vin da na.....Poate ne adunam o data mai multi sa vina si baieti din BT (pheno,ghile,sklembar,dmx) si facem un fotbal adevarat
inchiriati cu o saptamana inainte pe mai devreme!!Si jucam frumos
Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!
Threads: 29
deci eu voi suna pt ora 18-20 ...sa fie mai rezonabil pt unii ....ca de la ora 16-18 ..nu cred ca vrei sa joci ..e cald ...
Si daca v-am gresit cu ceva, eu va iert !
am sunat ..si e rezervat de la 18-20 :|..deci a ramas tot pe 20-22 din pacate
Threads: 10
am o rugaminte la voi...haideti...faceti tot posibilul sa veniti..o sa fie frumos
De ce nu facem duminica ? Sa vina si dj, danutza, rotwailler si restu.
//ikks ala nu e teren de fotbal. Mie nu imi place deloc. am jucat odata, aiurea. E carpeta pe jos ....
ikks Wrote:Va pot da un pont cu un teren prin Galata cred, aproape de strand. Terenu e de 5 vs 5 , sanatos, porti mari, e artificial, acoperit sus cu plasa ( nu se duce mingea peste gard ), pretul era 50 lei ora, noaptea pe nocturna 75 lei. Va las numarul de telefon : 0740852000
Ideea e ca e o solutie buna pentru cand va strangeti mai putini. E o solutie si de buget. Pe timp de zi, daca va strangeti 15, vine mai putin de 7 lei de om doua ore, ceea ce e mocaciune. Seara, tot cu 15 oameni vine 10 lei.
Am jucat de multe ori acolo, si merita.
stiu terenu ...si nu se compara cu cel de pe agronomie ...zici de terenu ala care are un teren de tenis in mijloc nu ?...nu ai nici granule pe teren ..nici nimic ..iar daca ploua aluneci f f f usor ..am fost acolo si am ramas putin dezamagit
Threads: 36
da, nu se compara cu agronomia, dar e de buget. Atata timp cat e frumos afara, nu-ti pui problema alunecarii..
deci am sunat ...si in weekend sunt abonamente in intervalul orelor 18-24 ..asa cum am si eu programare sambata de sambata de la 20-22 ...
REACTUALIZARE..: Deci ..Fotbal DUMINICA in intervalul orelor 16-18....ca sa poata veni si Dj cu restu care nu puteau sambata seara ..sper sa fie ok acum ..astept mesaje de confirmare acum
..
Bafta
Threads: 13
In mare parte cred ca voi fi prezent confirmarea o voi face vineri!
Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!