Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diferente.
Navigand azi dimineata pe net,am descoperit acest clip. Vreau sa aud si parerile voastre Big Grin ,pe mine m-a fascinat e a 4 a oara cand ma uit la el.

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=JsN93nxa8vo&feature=player_embedded">http://www.youtube.com/watch?v=JsN93nxa ... r_embedded</a><!-- m -->
Stiu de ceva vreme melodia si prima data cand am ascultat-o mi-a facut pielea de gaina!!Reflecta purul adevar!
Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!
Asa s-a ajuns. Ganditi-va la viitor; ce o sa faca copii nostri. Nici nu vreau sa imi imaginez.
sex
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
verde Wrote:sex

primarie
Mi-ai facut ziua ma !!! ai o bere wakkk ptr asta, deci stau si imi aduc aminte cum ceream prietenia la fete si cum scriam in oracole, sunt foarte bucuros de ce copilarie am avut !!!!
LoL Wrote:Mi-ai facut ziua ma !!! ai o bere wakkk ptr asta, deci stau si imi aduc aminte cum ceream prietenia la fete si cum scriam in oracole, sunt foarte bucuros de ce copilarie am avut !!!!

oracole 8-> copilarie adevarata :wink:
Generatia 90/91 a prins si ea vremurile astea....
ALL IN!
reluati topicurile fratie...s-a mai discutat despre asta :roll: . Eu nu am prins nimic, is prea tanar! Eu m-am nascut cu tastatura in mana, si dupa mine a iesit si unitatea :lol: . Generatia 90-91? :lol: Abia, dar abia as putea spune ca a prins sormea mai mica (generatia 87), dar nici ea nu prea.
degeaba vb tu playa .. si cei din 90/91 au prins.. numai ca era o singura conditie ca sa vada lucrurile astea ... TREBUIAU SA IASA DIN CASA ... si nu poti sa spui ca vai lumea s-a nascut numai cu pc... pt unii din noi si prin 2004 calculatorul era un lux... intelege ce vrei ca esti baiat destept
Il aprob pe burlaku,chiar si eu am prins vremurile alea cand ieseam la fotbal si ma bagau astia mari in poarta si acu imi aduc aminte :lol: ,sau ne fugarea portaru de la scoala , ca dadeam cu mingea in geamuri.

PS: Ultimele cadre ,mi se par geniale :mrgreen:
bun film .... mare dreptate ...
Noi jucam lapte gros, turul frantzei, baba oarba, Ei au altele in cap atunci cand aud de "capra"
Auleu , asa faceti voi activity pe forum , reluati posturile . Daca te uiti mai bine la postul " Mesaj pentru noua generatie " ai sa gasesti acest videotube.
TuTuNeL Wrote:Auleu , asa faceti voi activity pe forum , reluati posturile . Daca te uiti mai bine la postul " Mesaj pentru noua generatie " ai sa gasesti acest videotube.

Ma refeream strict la acest video, nu la acel mesaj .

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)