Threads: 155
intrebarea e cat se poate de simpla. veniti de la servici / sala de jocuri / facultate/ scoala acasa si va suna cel mai bun prieten si va spune ca v-a vazut prietena intr-o revista pentru adulti. cum reactionati?? (nu vb din proprie experienta =)) )
Threads: 34
as fi mandru de ea , as bateo si dupa ii dau liber.
Threads: 106
m-as mandri cu ea
)
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
RaZeR_man Wrote:bun dark, dar ti-ar conveni ca atunci cand te duci la mirificu ghermanesti (a.k.a disco cappucino =)) ) cu fimeia, sa auzi in jur numa vorbe de genu ia uite bre, e ala cu curva aia de pe reviste ) ""??
=))) ai si tu dreptatea ta, dar cand stau si ma gandesc cati fac babacioaca uitandu-se la revista :lol: :lol: :lol:
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
Threads: 40
mi-as cumpara revista cu ea .. i-as pune-o sub capsor sa nu patez covoru cand ii dau cu bardita:X
Threads: 8
bodu..tu inca esti baiat mic ..:*
Threads: 10
rox... unde sa mai cresc???...nui nevoie... iti zic chestii despre fete pe care tu nu le stii...is un om interesant sa stii
mari uameni :lol: :lol: va iubeste femeileeee
-Darkclan#BuT-