01-15-2012, 12:30 PM
1. nick-ul cu care joci pe server cs.u-s.ro si nr de ore : Phoenix , nr. de ore nu-l stiu, dar de cand am descoperit acest server (noiembrie 2011) joc regulat cam o ora pe zi.
2. nume si prenume: Lazar Paul
varsta si nivelul de studii pana la momentul cererii : 29 ani ;ASE Bucuresti
4. Orasul si reteaua din care faci parte , ip ! : Deva (jud. Hunedoara); UPC ; ip dinamic
5. adresa de e-mail la care se va trimite steam-ul ! : <!-- e --><a href="mailto:angel_serifustelar@yahoo.com">angel_serifustelar@yahoo.com</a><!-- e -->
OBS: Desi joc cs de aprox. 10 ani si mi-am permis intotdeauna sa-mi cumpar steam, nu am considerat necesar. Am facut cerere mai mult de dragul de a primii ceva pe merit, deci daca considerati ca nu indeplinesc conditiile va rog sa NU IMI DATI!
Va multumesc anticipat!
2. nume si prenume: Lazar Paul
varsta si nivelul de studii pana la momentul cererii : 29 ani ;ASE Bucuresti
4. Orasul si reteaua din care faci parte , ip ! : Deva (jud. Hunedoara); UPC ; ip dinamic
5. adresa de e-mail la care se va trimite steam-ul ! : <!-- e --><a href="mailto:angel_serifustelar@yahoo.com">angel_serifustelar@yahoo.com</a><!-- e -->
OBS: Desi joc cs de aprox. 10 ani si mi-am permis intotdeauna sa-mi cumpar steam, nu am considerat necesar. Am facut cerere mai mult de dragul de a primii ceva pe merit, deci daca considerati ca nu indeplinesc conditiile va rog sa NU IMI DATI!
Va multumesc anticipat!
Cine misca, misca-n brisca !