CS.U-S.RO

Full Version: Cerere STEAM Phoenix
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
1. nick-ul cu care joci pe server cs.u-s.ro si nr de ore : Phoenix , nr. de ore nu-l stiu, dar de cand am descoperit acest server (noiembrie 2011) joc regulat cam o ora pe zi.
2. nume si prenume: Lazar Paul
varsta si nivelul de studii pana la momentul cererii : 29 ani ;ASE Bucuresti
4. Orasul si reteaua din care faci parte , ip ! : Deva (jud. Hunedoara); UPC ; ip dinamic
5. adresa de e-mail la care se va trimite steam-ul ! : <!-- e --><a href="mailto:angel_serifustelar@yahoo.com">angel_serifustelar@yahoo.com</a><!-- e -->

OBS: Desi joc cs de aprox. 10 ani si mi-am permis intotdeauna sa-mi cumpar steam, nu am considerat necesar. Am facut cerere mai mult de dragul de a primii ceva pe merit, deci daca considerati ca nu indeplinesc conditiile va rog sa NU IMI DATI!

Va multumesc anticipat!
Nr de ore aici...<!-- m --><a class="postlink" href="http://ban.u-s.ro/stats/index.php?q=phoenix&sort=rank&order=asc">http://ban.u-s.ro/stats/index.php?q=pho ... &order=asc</a><!-- m --> ... Momentan Contra mai joaca putin.
Interesant ca abia acuma ti-ai facut cont pe forum... dar in joc chiar ai fost mereu baiat cuminte si nu esti superficial la jucat, nu stiu ce sa zic, sa te cunostem mai bine si pe forum,
cauta-ne pe facebook, cheama-ti prietenii pe server, un pic de implicatie dorim din partea tuturor, fiecare sa contribuim cu ceva cat de mic dar sa se simta ... ca nu facem pomana
degeaba la toata lumea straina :mrgreen: Contra deocamdata.
verde Wrote:Interesant ca abia acuma ti-ai facut cont pe forum... dar in joc chiar ai fost mereu baiat cuminte si nu esti superficial la jucat, nu stiu ce sa zic, sa te cunostem mai bine si pe forum,
cauta-ne pe facebook, cheama-ti prietenii pe server, un pic de implicatie dorim din partea tuturor, fiecare sa contribuim cu ceva cat de mic dar sa se simta ... ca nu facem pomana
degeaba la toata lumea straina :mrgreen: Contra deocamdata.



Contul l-am facut in 5 decembrie dar nu stiu ce s-a intamplat ca azi nu m-am mai putut loga si a trebuit sa-mi fac din nou cont. L-am adus si pe varul meu pe server joaca cu numele bMf.

Multumesc!
[anu]cLa Wrote:Nr de ore aici...<!-- m --><a class="postlink" href="http://ban.u-s.ro/stats/index.php?q=phoenix&sort=rank&order=asc">http://ban.u-s.ro/stats/index.php?q=pho ... &order=asc</a><!-- m --> ... Momentan Contra mai joaca putin.

Referitor la numarul trebuie sa intelegeti ca eu am 29 de ani, am serviciu, sunt casatorit (am obligatii), nu o sa joc niciodata la fel de mult ca un pusti de 10-18 ani.

Multumesc!
PRO clar !!! Prima cerere facuta cu cap,decenta(nu cerseala) si argumentata !
momentan contra, poti sa revii cu o alta peste ceva timp. Fii activ joc+forum+facebook. Te asteptam si pe tine si pe prietenii tai. Esti pe drumul cel bun (buna cerere).
ca sa avem o incredere reciproca , te astept pe server , forum , si facebook , doar cand ai timp !
bafta !
de la mn ai pro !
NU pot sa-ti dau steam acum, DAR, vei primi slot chiar daca contitia pt slot este sa ai steam... daca ai un cs bun(sa nu fie pac-steam) joaca de pe el nu vor fi probleme, daca nu ai cs downloadeaza de pe forum -> <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.u-s.ro/announces/download-counter-strike-cs-16-2012-original-t6940.html">announces/download-counter-strike-cs-16-2012-original-t6940.html</a><!-- l -->, vom vedea si peste o luna daca mai esti cu noi. Deci aceasta nu este o cerere respinsa.... doar te tinem un pic sub supraveghere...

Ps, si eu sunt casatorit(ca multi altii de aici) cu servici si 2 copii..

... phoenix, trimite user si pass pe privat mesage lui dj sau zuzu
Oricum, va multumesc la toti pentu obiectivitate si va promit ca nu ve-ti scapa de mine pe acest server deoarece imi place foarte mult ATITUDINEA administratorilor, global moderatorilor si nu in ultimul rand adminilor ( care fac treaba foarte buna si pe "harta"). Deasemenea apreciez ca ati facut derogare pentru ca sa imi dati slot desi nu am steam.



Cu stima,

Phoenix
Phoenix Wrote:Oricum, va multumesc la toti pentu obiectivitate si va promit ca nu ve-ti scapa de mine pe acest server deoarece imi place foarte mult ATITUDINEA administratorilor, global moderatorilor si nu in ultimul rand adminilor ( care fac treaba foarte buna si pe "harta"). Deasemenea apreciez ca ati facut derogare pentru ca sa imi dati slot desi nu am steam.



Cu stima,

Phoenix
Cu placere zic eu, astfel de persoane vor fi mereu binevenite aici. Asa ca, bun venit in comunitatea noastra! Smile
Idem anarchy !