Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cerere LoadinG.
1. LoadinG-68:33:0(ore).(in trecut am jucat cu LoadinG-138:44:39 ore)

2.Milu Alex Marian

3. varsta si nivelul de studii pana la momentul cererii : liceu clasa a 10

4. !Brasov(Feldioara),reteaua romtelecom,ip:92.81.45.246

5. <!-- e --><a href="mailto:alex_mister_love@yahoo.com">alex_mister_love@yahoo.com</a><!-- e -->
aa deci tu esti...ala care si in trecut batea pe toti la cap.....daca nu te incurc...am impresia ca m`ai sunat anul trecut de revelion
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
danutzZ Wrote:aa deci tu esti...ala care si in trecut batea pe toti la cap.....daca nu te incurc...am impresia ca m`ai sunat anul trecut de revelion

El e sosweet ! ah' acu inteleg eu de ce a zis ca a mai avut probleme pe server.....

Sa speram ca s-a cumintit danutz

ps: Scuze de off-topicBig Grin
wakkkK Wrote:
danutzZ Wrote:aa deci tu esti...ala care si in trecut batea pe toti la cap.....daca nu te incurc...am impresia ca m`ai sunat anul trecut de revelion

El e sosweet ! ah' acu inteleg eu de ce a zis ca a mai avut probleme pe server.....

Sa speram ca s-a cumintit danutz

ps: Scuze de off-topicBig Grin
Danutz si wakk.Dupa cum vedeti,am inceput sa ma comport destul de bine,mi-am facut multi prieteni si aici simt ca m-am acomodat....
In fine....parerea voastra este importanta...dar pot sa garantez ca m-am schimbatSmile
asa....Sosweet...nu`mi puteam aminti numele....vezi poate te cumintesti...ca acu un an erai foarte plictisitor si insistent...si totusi cred ca tu m`ai sunat ca ziceai ca esti in brasov nush unde...in fine...

daca primesti steam sper sa continui pe server nu sa faci rost de cont si sa pleci
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
vreau doar sustineri , aici !
...pro
Si daca v-am gresit cu ceva, eu va iert !
PRo
sosweet? again?...ban :lol: cand am intrat pe topicul tau eram sigur ca iti dau pro pt ca te-am vazut f activ pe aici, dar mi-am schimbat parerea, Cosmin Contra la balon!
Pro

( ca sa schimbat (cel putin asa pare )... nu mai face probleme )
pro
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
pro.sa fii cuminte pe svrWink
iti dau pro !
asteptam si alte pareri mai grele !
so sweet mi-a facut si mie probleme anul trecut ...tuti grijania ... de aia ma salutai tu pe mine pe server .... offf .... PRO !!!
pro (incearca sa stai la locul tau si sa nu te bagi unde nu te priveste)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)