Threads: 40
CONTRA si nu iti mai da singur pro ca o sa rada lumea de tine
Threads: 9
Burlace nu mi-am dat singur intra pe vechiul post pe ultima pagina sa vezi ca loadin a dat pro.... tu esti contra si asta e nu zi ca imi dau singur ca nu e asa
sOs
Scuze pentru greselile facute in trecut! Si tot ce am zis....
Threads: 106
Contra, momentan.
-- Domn' Sef, de mandat nici nu va mai intreb, ca si cu LEGALITATEA stiu ca stati p.r.o.s.t !! --
-Darkclan#BuT-
Dj lasa-l, el ma cunoaste si vrea sa ma mai evalueze cred ca nu e inca sigur ca merit...nu e nimic mai e timp sa demonstrez..
sOs
Threads: 22
PRO
PS: jucam mai mult si vb mai putin..spor
Threads: 44
CONTRA !!!
E un copil impertinent care joaca (sau juca) numai folosind coduri iar cand era banat nu stia decat sa dea restart la modem pentru a intra si a injura adminii..cel mai elocvent exemplu e Roxana care l-a banat de multe ori si tot de atatea ori era injurata ca la usa cortului.
De mine nu mai zic ca n-are rost..
Deci contra !!!
Nea bogdan, de cand nu ai mai jucat pe server? nu mai fa comment daca nu esti la curent, am jucat corect, am facut ore asa ca lasa-ma cu commenturi-le tale ca iti place sa iti bati joc de mine si aici si pe drum, esti mai rau decat mine te legi de un copil si pe drum cand ma intalnesti ma insulti...
sOs
Threads: 42
Sunt contra pentru steam gratuit, vrei steam poti sa-l cumperi. Daca esti jucator fidel serverului, renunta la cererea de steam, ca tot nu joci codat, cum spui in ultima perioada si fa cerere de slot. Consider ca nici nu ai nevoie de steam, nu te consider un jucator profesionist! (sfat: nu mai fi atat de insistent, in toate cate faci.)
Pro doar pentru un slot. Pomana nu fac. Sper sa nu mai deschizi alte topicuri, pentru steam. Vei primi acelasi raspuns. Retine-l.