Threads: 32
acum 3-4 ani :lol: :lol: eram si eu cu bux

) da` m`am lasat ca mi se parea stupid
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq pentru ce`i care nu stiu !
Threads: 109
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
Threads: 117
Nu inteleg de ce va certati....pai fiecare face ce combinatii vrea....pe mine personal nu ma incanta bux asta....dar nu il jignesc laur... :lol:
Va dati seama....daca razer isi face plinu la masina cu oxbux.....ce ar putea iesi daca l-am ajuta toti din comunitate pe razerica si pe laurentzii?S-a gandit cineva la asta?
In fine:Toate cele bune
Threads: 188
Frumos tare playa , una sa faci bani cu cap si una pe net, laur de unde sa inteleaga daca are asa multe clase.
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.
Threads: 275
eu zic sa facem asa: eu iau un ciocan si o bucata de fier si laur isi ia tastatura si un link pe net. Pun pariu ca intro luna fac mai multi bani cu ciocanu decat laur cu linkul lui! Cate ore pe zi pierzi la pc si incerci sa castigi un cent si parintii platesc pe urma 10 centi pe curentu care la consumat pc-ul mai bine stingi pc-ul si ceri la parinti banii de curent :lol: macar asa nu mai faci nici cosuri in fata monitorului! :lol:
Threads: 32
playa e moneymaker ! ia lasa`l in desert cu o sticla de apa si niste mancare :lol: :lol: sa vezi cum face bani $_$
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq pentru ce`i care nu stiu !