salut zuzuk eu sunt CeE?
ca sa explic la toata lumea , butii astia care dau hed-uri prin perete cu awp-u care din pct meu de vedere este o arma cu care inveti mai greu sa tragi si MULT MAI GREU SA DAI HED au wall ! colegu anonymus fata in fata nu era in stare sa puna tinta pe om dar prin perete hed dupa hed , m-am uitat pe el , nu i-am dat ban pe presupuneri , nu am dovezi recunosc greseala mea DAR va spun si aici inca o data nu cred ca am banat pe cineva degeaba (chiar daca avea steam sau nu) ! Asa ca fapt divers si eu am luat destroy azi dimineata pe awp india , aveam nick-ul Luigy si am fact plangere dar nu am primit inca motivul destroy-ului , mai astept ..... o zi faina la toti
va mai scriu cateva randuri , daca aveti timp le cititi daca nu asta este
) eram pe aztec cu inca cativa admini dar singuru care mi-a ramas in minte este adutultm ! Un nepot la tero ne rupea hedurile si pe langa asta mai facea si misto de cativa dintre noi , mie unul mi-a zis ca nu imi merge asa usor cu el , zic ok ma o fi unu mai bun ca mine dar hai sa stau totusi spec oleaca sa ma uit pe el , poate mai invat si eu cv
) si ma pun spec , adutu imi zice ma eu cred ca are silent aim , zic stai asa ca ma uit si eu (pacat ca nu ii mai tin minte nick-ul dar oricum nu a facut plangere) ! Dupa cateva vieti ii dau destroy 100 % convins ca avea aim CLAR , silent aim , singuruL dintre adminii care erau atunci pe server si mia scris pe chat ca este de acord cu mine a fost adutultm care mi-a si spus "sa vezi ca asta face plangere da stai chill ca eu te sustin" ! Deci degeaba analizati si rasanalizati demo-urile pt ca daca au wall de ex nu este foarte usor sa iti dai seama , si ca admin nu ma laud , chiar is robot nu stiu comezile f bine , tre sa mai invat asta e clar , dar ca jucator de c s eu ma consider macar mediu cu toate ca am jucat si in pgl si cateva concursuri si 9 ani de cand am descoperit jocul asta si pierdeam toata ziua prin salile de jocuri care erau prin 2004 2005 si jucam in retea 1.5 ca disperatii !