02-17-2010, 06:01 PM
Gheorghe isi inmormanteaza soacra. Vine omu` nostru acasa si cand sa deschida poarta ii pica o tigla in cap. Gheorghe contrariat se uita spre cer: â Ai si ajuns, scarba ?!
BANCURI !
|
02-17-2010, 06:01 PM
Gheorghe isi inmormanteaza soacra. Vine omu` nostru acasa si cand sa deschida poarta ii pica o tigla in cap. Gheorghe contrariat se uita spre cer: â Ai si ajuns, scarba ?!
02-17-2010, 06:02 PM
banc intamplat in realitate :
eu jucam cs , verde era langa mine , muzica duduia in boxe...am dat vreo cateva capuri ca stateam pe shift...si verde ma intreaba daca joc la sunet....banc
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
02-17-2010, 06:02 PM
La circ David Coperfield primeste ca de obicei un potop de aplauze. El isi anunta ultimul numar: â In urmatorul numar voi face sa dispara o femeie. Pentru asta am nevoie de un voluntar din public.
Din randul doi se aude un glas: â Mergi, mergi dumneata, mama soacra!...
02-17-2010, 06:04 PM
Cand te uiti cu un singur ochi la soacra ta ? â Cand apesi pe tragaciâ¦.
03-17-2010, 03:54 PM
care stii sa faci sex scris ?
daca ca nu stii fa oral pana inveti sa scrii !! :lol: :lol:
06-22-2010, 09:40 PM
INTREBARE: cum se uita o rata in beci?
RASPUNS: iei rata,o duci in beci si o uiti acolo
06-25-2010, 06:37 PM
bula mergea pentru prima oara cu masina. In departare se zarea o caruta.
Instructorul ii spune: - Bula, o sa intri in caruta aceea. Te sfatuiesc sa mergi mai pe dreapta. - Stati linistit, domnule. Nu este nicio problema. Calul nu ne poate ciocni, este legat de caruta.
Si daca v-am gresit cu ceva, eu va iert !
06-25-2010, 06:40 PM
Doi barbati discuta despre nevestele lor:
- Eu am ajuns in sfarsit la o intelegere cu sotia mea. O zi ma duc eu la cumparaturi, o zi ea. - Si sunteti multumiti? - Bineinteles! O zi bem, o zi mancam.
06-25-2010, 06:42 PM
Bula merge la magazin si intreaba vanzatoarea:
-Aveti o palarie VerDe, nu prea VerDe, dar VerDe sa fie? -Nu. Va rog sa reveniti. A doua zi vine si intreaba: -Aveti o palarie VerDe, nu prea VerDe, dar VerDe sa fie? -Nu, va rog sa reveniti. A treia zi vine si intreaba: -Aveti o palarie VerDe, nu prea VerDe, dar VerDe sa fie? La care patronul: -Auzi, dar tu vrei un sut in fund, nu prea in fund, dar in fund sa fie? [gluma]
06-25-2010, 06:47 PM
Moartea unui comis-voiajor
O batranica raspunde la usa si vede ca la usa ei un tanar bine imbracat tinand in mana un aspirator... "Buna dimineata", spune tanarul. "Permiteti-mi sa va rapesc cateva minute si sa va demonstrez capacitatile celui mai nou model de aspirator de mare putere." "Pleaca, domnule, de aici", spune batrana. "N-am bani de asa ceva". Dupa care incearca sa inchida usa. Tanarul, cu o miscare agila, pune piciorul in prag si tine tine usa deschisa. "Nu va grabiti! Nu plec pana cand nu va fac o demonstratie." Si spunand asta, toarna pe covor o galeata de rahat. "Daca acest aspirator nu va curata orice urma de rahat de pe covorul dumneavoastra, eu promit ca voi manca ce n-a curatat." "Pai...", spuse batrana, "pofta buna, ca eu am curentul oprit de azi-dimineata."
06-25-2010, 06:52 PM
Doua blonde calatoresc cu trenul.
In compartiment calatoreste cu ele un barbat mai in varsta, cu barba. Sopteste una la alta: - Uita-te! Asta-i Mircea cel Batran... - Esti proasta. El e mort de vreo 6-700 de ani. In acel moment intra un alt barbat in compartiment, si-l saluta pe barbos: - Ciao, Mircea, ce faci, batrine! nu te-am mai vazut de sute de ani.... Prima blonda: - Na, cine-i proasta?
06-25-2010, 06:52 PM
Doua blonde conversau la telefon:
-Ce faci fata, ai fost aseara in club? -Lasa-ma draga, ca m-a durut capul, am avut 39 cu 1 !!! -Bravo fata...si eu am avut 69 cu 2!
06-25-2010, 07:09 PM
s-a pus iza de postat bancuri ))
il intreaba profesorul la scoala pe Bula: - Bula ce faci tu daca te intalnesti cu ursu in padure? Bula:- O iau la fuga -Si daca o ia dupa tine ? -Ma urc in copac -Si daca se urca dupa tine? - Ma urc si mai sus in varf Si daca se urca si el dupa tine? Bula: Mai du-te in p**a mea ca tu tii cu ursu!
06-27-2010, 11:54 AM
Un om merge la doctor.
-Doctore sunt costipat, dami si mie un medicament. -Cum s-a intamplat asta, domn-le? -Pai mergem prin desert si m-am intalnit cu o camila vorbitoare care mi-a zis ca imi implineste orice dorinta. -Si? -No Shit!!!! :O:O Iza ce ai pe buze? / |
« Next Oldest | Next Newest »
|