11-16-2010, 09:30 PM
wakkkK Wrote:Atat zic, 3 faze, nu votez ca nu ma intereseaza . Nu am stat sa ma uit la tot demo'ul ca ma plictiseam
1.Una cu ak l-ai picat pe unu si iar dupa aia ti-a sarit tinta pe celalalt care era la o distanta considerabila.
2. Una cu deagle cand omu a tras spre tine l-ai picat si dupa a mai aparut unul de dupa perete care nu aveai cum sa-l vezi si la fel i-ai dat oarecum spre cap dar s-a dus in piept piept.
3. Tot degle ,cand player'ul me ti-a sarit in bataia tintei ,dar era pe ctrl si tu ai tras undeva mai sus.
Anyway, poate esti pro si nu-mi dau eu seama. Numai bine
=))) ,ba omule demo-ul eu la-m inregistrat,nu mi la facut nimeni..defapt bat in tastatura degeaba,ca la cat cs sti tu,nici nu ma asteptam la alt raspuns.
Daca va aduc dovezi ca joc curat ma faceti penibil patetic si ca sufar,da cand ma vedeti pe server din codat nu ma mai scoateti.
Tc ca nu isi are rost
[Image: musicsig1.jpg]
200 km/h e o viteza prea mare pentru Romania. Nu goni mai repede decat poate ingerul tau sa zboare !!!
200 km/h e o viteza prea mare pentru Romania. Nu goni mai repede decat poate ingerul tau sa zboare !!!