08-30-2008, 03:00 PM
cum comentezi certurile de la Cluj acum inainte de UCL?
Poll: ANDONE DEMIS sau NU? You do not have permission to vote in this poll. |
|||
DA | 8 | 53.33% | |
NU | 7 | 46.67% | |
Total | 15 vote(s) | 100% |
* You voted for this item. | [Show Results] |
ANDONE DEMIS sau NU?cum comentezi?
|
08-30-2008, 03:00 PM
cum comentezi certurile de la Cluj acum inainte de UCL?
08-30-2008, 06:49 PM
lupo Wrote:nu ma omor dupa cfr ...pt ca sunt niste ...hmmm oricum ..andone e singurul de acolo care imi place ... nu cred ca o sa il demita conducerea pentru ca din cauza lui au ajuns in champions...acum au facut multe transferuri si e greu sa isi aseze echipa de aia joaca asa ...eu pun pariu ca in champions o sa joace fff bine cfr-ul o sa vedeti .. spunemi ca glumesti :!:
08-30-2008, 08:46 PM
hock: echipa face niste egaluri si gata ... antrenor demis hock: hock:
Traim In romania :!:
08-30-2008, 09:27 PM
io zik k o fakut o mare prostieeeeeee de nu era andone nush dak era cfr campioana
08-30-2008, 10:23 PM
lupo Wrote:nu ma omor dupa cfr ...pt ca sunt niste ...hmmm oricum ..andone e singurul de acolo care imi place ... nu cred ca o sa il demita conducerea pentru ca din cauza lui au ajuns in champions...acum au facut multe transferuri si e greu sa isi aseze echipa de aia joaca asa ...eu pun pariu ca in champions o sa joace fff bine cfr-ul o sa vedeti ..poate o sa faca un egal cu cu aia din franta am uitat acu cum ii zice k in rest scoruri de 3-0
08-30-2008, 11:50 PM
TuTuNeL Wrote:cine e ala ?un Dinamovist care a facut o greseala sa se duca la cfr cluj dupa ce ia bagat in ucl aia si-au batut joc de el,niste unguri X(X(X(
08-30-2008, 11:58 PM
imi place sa joc fotbal dar nu sa si urmaresc ( exceptie cand joaca Romania )
09-17-2008, 08:01 AM
lupo Wrote:Zuzu Wrote:lupo Wrote:nu ma omor dupa cfr ...pt ca sunt niste ...hmmm oricum ..andone e singurul de acolo care imi place ... nu cred ca o sa il demita conducerea pentru ca din cauza lui au ajuns in champions...acum au facut multe transferuri si e greu sa isi aseze echipa de aia joaca asa ...eu pun pariu ca in champions o sa joace fff bine cfr-ul o sa vedeti .. pe multa lume o cam f*t*t cluju si anorthotis aia .... noroc ca am avut cover pe over 2.5 ..ca de nu era grav .... cluju o jucat bine , dar roma no avut nici o treaba cu forbalu! oricum gg .. si astept cu nerabdare Steaua
09-17-2008, 07:13 PM
Zuzu Wrote:ba acuma nu am nimik cu cluj bv lor k au batut da zic asa 10 meciuri daca o sa mai joace cu Roma nu o sa scoata nici macar un egal aici a fost ceva in gen Romania-Lituania cand echipa mai buna si-a subestimat adversarul si deodata sa trezit k ei nu joaca nimic si sunt condusi.bftlupo Wrote:Zuzu Wrote:lupo Wrote:nu ma omor dupa cfr ...pt ca sunt niste ...hmmm oricum ..andone e singurul de acolo care imi place ... nu cred ca o sa il demita conducerea pentru ca din cauza lui au ajuns in champions...acum au facut multe transferuri si e greu sa isi aseze echipa de aia joaca asa ...eu pun pariu ca in champions o sa joace fff bine cfr-ul o sa vedeti ..
09-17-2008, 08:21 PM
din cauza meciurilor de genu asta nu dau casele de pariuri faliment! .. ca sa nu mai zic de Elvetia - Luxemburg 1-2 ..
09-17-2008, 09:22 PM
stiu pe cineva care a jucat cluj x pauza 2 final bulan sau stiinta???
09-17-2008, 10:40 PM
G-o-G-u Wrote: stiu pe cineva care a jucat cluj x pauza 2 final bulan sau stiinta??? cat a avut castig
09-18-2008, 12:29 AM
safta Wrote:pai tot biletul 15 milioaneG-o-G-u Wrote: stiu pe cineva care a jucat cluj x pauza 2 final bulan sau stiinta??? |
« Next Oldest | Next Newest »
|