Threads: 42
In perioada 30.04.2011 - 08.05.2011 [FREE SIGN-UP] SceneFZ isi deschide portile noilor useri.
In acelasi timp tot pentru a veni in ajutorul userilor SceneFZ a creat 3 noi categorii:
1. TVEps-Ro (RoSubbed)
2. XviD-Ro (RoSubbed)
3. BR-Ro (BluRay-RoSubbed)
Daca ati devenit deja curiosi puteti sa va creati un cont aici:
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.scenefz.net">www.scenefz.net</a><!-- w -->
astazi suntem in 26.04 Asteapta pana pe 30.04 Data mentionata mai sus.
Threads: 32
xD Am intrat acum si trebuia sms code
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq pentru ce`i care nu stiu !
nu inca nu a aparut acolo.. oricum. Mie unul imi place trackerul. Printre comentarii am dat si de prietenul nostru "bofanel"
Comment #4 by bofanel at 2011-04-12 10:48:16 (R:1)
A gasit cnv o subtitrare sa se potriveasca cu versiunea asta
:lol:
Threads: 2
merge :mrgreen:
m-am inscris si eu
Threads: 32
Nu pot sa`mi fac account
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq pentru ce`i care nu stiu !
Threads: 25
Explicati-ne si noua cei care v-ati inscris gratuit, cum ati facut? Mie tot imi cere 4 euro prin sms.
Iolricks?
wakkk a reusit, ideea e sa va lasati mailul pe lista de asteptare, parca asa mi-a zis wakkk. Eu am cont deja. Dar sa ma deloghez sa vad. I-am zis lui Bogdan sa posteze aici..
Waiting List!
[RO] Daca vrei sa fi primul care afla despre inregistrari libere, oferte sau stiri poti sa iti adaugi e-mailul in lista de mai jos si te vom anunta in cel mai scurt timp.
Pe pagina de acasa a siteului e anunt mare:
News
Click! Comunitatea SceneFZ - Second Edition (Monday, 18.04.2011)
28.04.2011 - UPDATE
Iepurasul a ajuns in sfarsit si pe la noi (dinn cate am inteles noi acesta a petrecut cu SysOp-ul vreo 3 zile si 3 nopti si a uitat de noi) oferind fiecarui utilizator 15G upload.
RO
Din dorinta de a mari comunitatea SceneFZ am decis sa re-deschidem portile si sa acceptam noi membri.
Ce trebuie mentionat in post:
In perioada 30.04.2011 - 08.05.2011 [FREE SIGN-UP] SceneFZ isi deschide portile noilor useri.
In acelasi timp tot pentru a veni in ajutorul userilor SceneFZ a creat 3 noi categorii:
1. TVEps-Ro (RoSubbed)
2. XviD-Ro (RoSubbed)
3. BR-Ro (BluRay-RoSubbed)
Daca ati devenit deja curiosi puteti sa va creati un cont aici: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.scenefz.net">www.scenefz.net</a><!-- w --> "
Am postat pe forum acolo sa vad ce raspuns primesc.