Threads: 8
Ar merge un campionat 3vs3. Am mai organziat si eu asemenea campionate,dar in momentul de fata nu se pune problema de organizatori.Sunt destui. Eu sunt PRO ! Hartile spuse mai inainte nuke,inf,d2 sunt ok. Sa-i dam bataie. Cine se ocupa cu organizare sa deschide un topic cu inscrieri echipe. (banuiesc ca se va juca doar intre noi )
oricum daca se percepe o taxa de inscriere eu unul sunt de acord indiferent ca e 10 20 30 40 50 lei ... daca e sa luam in considerare numai cati admini sunt pe u-s din prima se strang cateva echipe
Threads: 109
Incercati voi astia din noua generatie sa organizati.Ultimul campionat a fost pe bani , destul de multi zic eu pentru asa ceva.Deodata au aparut pe server jucatori buni , si-au facut orele sa respecte regulamentul de participare la campionat...apoi dupa campionat au disparut.Plus ca s-au mai facut niste smecherii la cateva meciuri dar na...Asta-i treaba.
Ar trebui sa faceti ceva moca , de placere.
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.
imi fac echipa si ma inscriu si eu dar sunt prea putine....