11-05-2009, 09:11 PM
O singura chestie greste adi faza cu premiile, daca sunt 2 se strang mai putini bani se impart la mai putini, daca sunt 7 se strang mai multi bani se impart la mai multi, aceasi chestie dar si eu sunt pro 2v2, m-am saturat sa ii caut pe astea vai lipseste ala vine unu zice ca nu poate juca ca are de invatat si tot felul de motive .. cel mai bine e 2v2 alegi bine omul cu care vrei sa joci si in care ai incredere..
am votat nu ca stiu ca nu se va termina nici odata campionatul ca pana acum .. dupa ce pierdeti un meci nu mai vreti sa jucati... Singul campionat care ar fi interesat ar di daca s-ar inscrie 16 echipe si sar juca prin sistemul eliminare.. Saisprezecimi, Optimi, Sferturi, Finala mica, Finala Mare. In 5 saptamani s-ar termina sau in 5 zile depinde cum vreti sa jucati
am votat nu ca stiu ca nu se va termina nici odata campionatul ca pana acum .. dupa ce pierdeti un meci nu mai vreti sa jucati... Singul campionat care ar fi interesat ar di daca s-ar inscrie 16 echipe si sar juca prin sistemul eliminare.. Saisprezecimi, Optimi, Sferturi, Finala mica, Finala Mare. In 5 saptamani s-ar termina sau in 5 zile depinde cum vreti sa jucati