09-15-2009, 01:58 PM
leVel Wrote:comunitate unita da...admini inapti si mai DA...dak nu dadea block...desteptii vor da in continuare ban la ip-ul acela...expl bogdanel...k am scos o TONA de banuri date de el numa la ip dinamic...k el in afara de amx_ban nu crek stie alta comanda pt un player...nu stie sa se uite la ip sau chear dak se uita tot da ban...si nu zi k nu ii adevarat...k deacuma fac screenshot-uri si itzi dau 1Gb de poze dupaia
si codyk lasa lingushelile k nu tie...eu l-am rugat pe catalin sa blocheze ip-ul
JOI la conferintza sa fitzi prezenti...si dak se baga amx_fuckoff se deblocheaza toate ip-urile...dak nu..ei bn..sa speram k se baga
sa mori tu ca nu stiu nici o comanda?? da destept mai esti tu .. ai nota 10 de la mine... am dat permanent pt ca nu se poate discuta cu retarzi pe server carora le ceri poze si ei te injura sau care si baga pl in server etc... si mai bine sa ti blocheze tie ip ca sa nu mai joci sa vedem cum e.. k?
P.S. : invata sa scrii corect romaneste .. nu cu "DUPAIA"..."CHEAR"..."EXPL"....etc..ca vorba aia.. ai luat nota mare la bac si te dai artist pe server si pe forum