04-23-2009, 09:16 PM
Da evolve te rog in primu rand cu expresia " mare branza " sa te uiti un pic la datele mele ... si chestia asta o fac de mai bine de juma de an la ceea ce zici tu ... dar daca sunt acesti admini care le place sa isi bage si ei nasu pe unde nu le fierbe oala ... asta este ... vad ca sunt avansari de peste noapte la unii admini ... si cred ca ar trebui macar facute cateva reguli cum era inainte ... Vai ai intrat pe srv Saluti daca se cere sa se schimbe harta si adminu ii Spec ... il intrebi ce o mai fost inainte ( chiar daca ii spec .... poate urmareste pe careva sau poate fumeaza o tigara ) si pe urma intrebi playerii ce o fost inainte .... si tra la la ... dar multi se baga in seama si asta este ... ca la cat stau eu pe srv nu numai 1 data am patit ca sa intre altii si sa schimbe ce le place sau ce le-a zis pretenu pe Mess .... asa ca eu is satul .
P.S.
parerea mea ca nu toti jucatorii care erau inainte de aa se schimba adresa de ip ... au rebagat iar la fav srv-ul ... ci ei il vad " not responding " parerea mea ca daca punem iar acel ip vechi la srv va intra lumea iar si va fi iar plin srv-ul .... o parere
Hf!
Tk!
P.S.
parerea mea ca nu toti jucatorii care erau inainte de aa se schimba adresa de ip ... au rebagat iar la fav srv-ul ... ci ei il vad " not responding " parerea mea ca daca punem iar acel ip vechi la srv va intra lumea iar si va fi iar plin srv-ul .... o parere
Hf!
Tk!