04-03-2009, 03:01 PM
dark_rds Wrote:amice...iar ma confundati cu altii.... cum a facut-o si Sido .... intreaba-l daca nu ma crezi.... eu nu intru cu nickuri de alea care ai zis tu.. 1 la mana...si 2 cand o intrat Sz@b1ka eram si eu pe server....deci cum naiba sa fiu eu....si mie nu mi-ai cerut nici o poza ca aveam un scor jalnic atunci asa ca termina-te cu gargara asta ca nu tine... poti sa intrebi si pe -kar ca nu am coduri... si nu imi spune mie teoria chibriturilor cu IP sau despre cs ca esti mic pt asa ceva... cand jucam eu cs tu nici soba nu aveai in casa asa ca nu imi explica mie de astea ... in spatele monitorului toti sunteti zmei hai pa
ba tu ala care esti asa de istetz ...te rog eu frumos nu ma obtine aceste insulte din capul tau ca nu is un pushtan de 16-17 ani ... si Zmeu voi fi o viatza .... si sa stii si tu ca calculator am de 19 ani adika m inceput cu acel viitor sumbru 486 daca stii ce ii asa ceva ...asa ca te rog fumos termino cu insultele ca nu iti da bine la profil .... respect si ai grija de tine .... si app ai mare noroc ca mi-am inchis cs-ul ca sa iti arat exact cum ai schimbat 6 nick-uri ...si mai mai iei si de prost ... ca erai si tu si ala Sz@b1Ka asa ca te rog renuntza la toate ideile ca nu ai de scos la capat cu mine .... si ca sa stii si tu nu era nici un " bbb" atunci pe server erai doar tu sub numele de " ddd " .... recorecteaza-ti reclamatia si ai grija ce vrei sa dedici oamenilor din acest Post