Dale-n ... de mesaje de pe mijloc.Harti funny trebuie...ceva de genul cum erau mai demult fy_dinoiceworld , fy_armygrnds , fy_macel , aim_aztecplace , de_inferno_2x2 , fy_penis_island , deagle_persia , scoutzknivez , awp_ruins.Cam astea imi vin in minte acum...harti cu jucatori putini , dar interesante , caci spre asta tindem acum.
Edit 1 : Onighto la ce ti-ar ajuta tie chestia aia cu damageul?Nu te incalzeste cu nimic faptul ca intr-o runda faci 300 si in alta 800 damage Mai buna e faza aia cu "/me" care iti arata cat damage dai prin perete.Eu de multi ani inca pastrez acel bind , de cand era pe u-s treaba asta ))
Edit 1 : Onighto la ce ti-ar ajuta tie chestia aia cu damageul?Nu te incalzeste cu nimic faptul ca intr-o runda faci 300 si in alta 800 damage Mai buna e faza aia cu "/me" care iti arata cat damage dai prin perete.Eu de multi ani inca pastrez acel bind , de cand era pe u-s treaba asta ))
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.