.. e monitor, e monitor, se vede ca nu e wall.. eu am dat destroy(pentru wall) lui "srg" care il mai stie, desi juca de pe steam acuma 3 ani, pana la urma ma sunat pe mess si mi-a dat camera din sala de net, a recunoscut ca erau 6 pe sv din sala aia; in momentul ala 4 din ei erau la aceiasi echipa si se uitau unu la altu.
personal nu consider "monitor" ca fiind cod, este server de ts3, nu va opreste nimeni sa vorbiti si intre voi.
- adika e aproape la fel nu?,, daca zici unu: trage in colt langa cutie, e acolo unu.
- tu mergi tragi si iei ban pt wall, ca nu aveai de unde sa stii ca e acolo)
deci una peste alta cand e wall se vede cand e monitor se vede, cand e ts se vede, dar trebuie sa ai ochii de admin(nu de jucator de cs, care are posibilitatea de a da ban).
va uitati probabil cu placere la anumite killuri prin perete ai marilor jucatori, dar foarte rar aveti si sunetul original de la meci, in care urla macar unu: trage scara, sau mai stiu eu ce ami zic aia, tu pe demo vezi ce intuitie are ala de ia adversarul prin scara cutie si o bucata de perete, de fapt iau zis colegii unde sa traga..
una peste alta eu sunt de acord cu orice fel de comunicare in cs.
DECI NU UITATI CA AVETI SERVER DE ts3: bans.u-s.ro sau cs.u-s.ro, si aveti posibilitatea sa va exersati miscarile pe serverul war.u-s.ro
we design your dreams
topavr.ro audio video photo sharing download upload streaming
[Image: 21s7sifhc1p.png]
topavr.ro audio video photo sharing download upload streaming
[Image: 21s7sifhc1p.png]