Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Populare !
- eu va vad zilnic jucând pe alte servere, 80% din admini de pe u-s joaca pe alte sv(cum am mai zis si pe in alte posturi, nu e ca joaca pe alte servere, ci ca joaca 4 ore acolo si 10 min pe cs.u-s.ro), asha ca lăsați deoparte popularizarea, nu va mai kaka cu popularea asta ca nu o sa reușiți fără sa aveți intradevar voință, din fata tastaturii știți tot.
- este un singur admin care aproape a reusit sa fie admin devotat pentru cs.u-s.ro si care la prima abatere a pierdut accesele, e vb de capone), restul sunt zei nu admini.
- serverul nu merge bine, cade des, se blochează des, este lag permanent
- bani pentru server nu aveti, bani de popularizare nu aveti, vointa nu aveti, timp nu aveti nici pentru voi ... cs.u-s.ro este o cauza pierduta
- CALITATEA DE JUCĂTOR DE COUNTER-STRIKE pe CS.U-S.RO, NU MAI EXISTA.(si asta din cauza ca nu mai sunteți o echipa, fiecare e pentru el)

- hotărâți dacă mai are sens sa va pierdeți timpul pe sv asta, si pentru prima data de cand sunteti pe sv asta FACETI ceva, nu doar vorbe.. bla bla bla..

*** acest server a fost creat pentru prieteni, gândiți-va bine daca merita sa recomandati acest server la prieteni, pentru ca in maxim 5 runde va primi destroy(este cazul meu, în care 90% din prieteni cu steam au primit destroy pe acest server)

- a fost server de war, 2 ani platit amalia, sa jucat pe el 20 meciuri apoi nimic
- a fost sv de csL:go, 1 an platit de catalin, sa jucat pe el cat a fost cs:go gratis alea 3 zile full, apoi nimic
- este sv de respawn, platit de zuzuk, probabil parte din voi nici nu stiati de existenta acestor servere
- este sv de cs1.6, acusi are si el juma de an platit de zuzuk..

DECI UITAȚI DE POPULARIZAREA, CA DEJA EXISTA PRECEDENT CA NU SUNTEȚI ÎN STARE.
AIA CARE MA CUNOSC PERSONAL(AIA 2-3) ȘTIU CA EU SPUN MEREU LUCRURILOR PE NUME, DECI SA NU SUPERE PE NIMENI ADEVARUL.

- vreau sa considerați cele spuse mai sus ca de la un frate mai mare și nu de gh0st sau marian sau cum ma mai știți voi...

*** sa aveți o zi minunata
*** we design your dreams
we design your dreams
topavr.ro audio video photo sharing download upload streaming

[Image: 21s7sifhc1p.png]
Reply

Messages In This Thread
Populare ! - by oNighto - 11-03-2013, 11:13 PM
RE: Populare ! - by wakkkK - 11-04-2013, 12:21 AM
RE: Populare ! - by gh0st - 11-04-2013, 01:13 AM
RE: Populare ! - by verde - 11-04-2013, 01:32 AM
RE: Populare ! - by danutzZ - 11-04-2013, 10:31 AM