auzi ma , las-o mai usor ca te bate vantu ! m-am uitat la tot demo si da imi mentin parerea , sunt cateva faze in care e cod clar ! Va mai zic inca o data , nu joaca mereu , joaca o runda din 5 , mai apasa butonu magic cand vede ca nu e in stare sa faca frag ..... oricum nu are rost sa imi bat gura ca nu ma intelege-ti , decat cei care au stat pe el si l-au vazut asa ca nu are rost sa continui ! ti-ai facut dusmani , mai nebunule e un joc si daca vrei sa iti demonstrez joc cu tine 1 vs 1 si imi pun adminul la bataie , daca pierd sa ti-l dea tie owneru/ownerii .....
Verde de cand am adminul am facut O SINGURA greseala , cea cu swamp la care am recunoscut ca m-am grabit , in rest am banat destui codati care jucau linistiti si altii vedeau skill..... DAR in cazul "delfinu" sa stat pe el destul timp si mai zic INCA O DATA ca eram acu cv timp cu rAd pe server si atunci am ajuns am2 tot la aceeasi concluzie , ca nu e curat dar l-am mai lasat sa il mai vada si altii !
Verde de cand am adminul am facut O SINGURA greseala , cea cu swamp la care am recunoscut ca m-am grabit , in rest am banat destui codati care jucau linistiti si altii vedeau skill..... DAR in cazul "delfinu" sa stat pe el destul timp si mai zic INCA O DATA ca eram acu cv timp cu rAd pe server si atunci am ajuns am2 tot la aceeasi concluzie , ca nu e curat dar l-am mai lasat sa il mai vada si altii !