bre god, vezi ca pumnii mei minte nu are. crezi ca daca imi pui o poza gata scapi asa cu mine? codul se poate activa si dezactiva cum de altfel stii tu prea bine deja. si inca ceva jamine si tu verde: mai intrati si voi pe joc ca m am cam saturat sa vad cum amenintati cu scosu si rescosu adminelor pe aici doar pe baza unui ciufut de demo. codatii gen el se prind in timp ce joci am mai spus o si o repet pana va intra in capatana!!! deci ca sa se nteleaga, eu cand il prind pe joc l am ars pana va plictisiti sa i scoateti banul la sobolanu asta care va prosteste cum vrea el. eram cu skelember pe server si amandoi instant l am observat cu wallu si inca ceva ca si fapt divers, eu nu cred ca voi doi maharilor stiti mai bine jocul ca edward care pana acum nu am vazut sa aiba prea multi adversari pe server
iar cel mai bine ptr voi ar fi sa va ocupati de buna functionare a serverului si sa lasati partea cu codatii in seama celor care stau pe server si joaca zilnic, gen edward, vally, simplu, rad, dadley, eu etc etc
iar cel mai bine ptr voi ar fi sa va ocupati de buna functionare a serverului si sa lasati partea cu codatii in seama celor care stau pe server si joaca zilnic, gen edward, vally, simplu, rad, dadley, eu etc etc