Eu unul sunt satul de oameni dintr-astia ca tine. Zilnic sunt insultat pe server, din acelasi motiv, cum ca as avea cod. Pe u-s nu suntem ca pe alte servere unde admineaza tot felul de copii care, satuli de masturbat, joaca counter strike. Eu stiu ca inainte cand vedeai ca-ti vorbeste un admin, ii pupai mana si taceai... acum nici un gram din acel respect nu mai e. Pe u-s ne cunoastem si totodata ne respectam. Mentalitatea voastra este in felul urmator : oricine e mai bun decat voi, implicit are cod.
Si ca sa incerc sa te lamuresc cat de cat, desi zadarnic, Jammin era probabil "undercover" de juca cu alt nume. Nu vad cum dansul care e pe 4 sau 5 in top15 pe server, ar intra cu aim pe alt nume, ca sa faca scor. Gandeste-te putin la asta, ce folos i-ar aduce lui?
Si ca sa incerc sa te lamuresc cat de cat, desi zadarnic, Jammin era probabil "undercover" de juca cu alt nume. Nu vad cum dansul care e pe 4 sau 5 in top15 pe server, ar intra cu aim pe alt nume, ca sa faca scor. Gandeste-te putin la asta, ce folos i-ar aduce lui?