09-07-2012, 07:52 AM
Zuzu Wrote:Intru azi pe server si ce vad? 14-0 pentru tero , evident majoritatea adminilor la tero si unu nu echilibreaza ... intru peste 3 ore , la fel 18-2 pentru ct , aceasi poveste. Aveti comanda amx_transfer nume , folositi-o! Inainte cu cateva minute sa se termine harta , dati la vot o mapa sau intelegeti-va intre admini , nu vreau sa mai vad ce am vazut astazi , cu 7-8 admini on.. sa se schimbe mapa singura intr-o mapa de rahat ca adminii dorm.. Marirea de admin se face in functie de activitatea pe server , puteti sa aveti 1000 de ore si sa fiti in top 1 mondial ca nu primiti marire daca stati ca o leguma pe server si nu folositi comenzile pe care le aveti. Acuma cateva luni am suspendat vreo 20 de admine , chiar nu vreau sa incep o noua sesiune. Fiti admini , nu playeri cu accese !
cred ca ar functiona intruirea adminilor daca iti aplici in continuare metoda, suspenzi admine pe o perioada de 5 - 7 zile. Eu is singuru care imi fac bind uri, restu din comoditate asteapta sa apasa eu vre o tasta. True story!
Dacă mintea ar creşte pe toate gardurile ar paşte-o şi măgarii.