02-04-2012, 08:58 PM
mi-am facut cont, din placere, pt ca mi se pare o idee foarte buna. vreau sa ajut si sa ma implic in tot ce tine de comunitatea noastra...apreciez tot ce face marian, catalin, ionut si restul pentru u-s... DAR, dupa cum spune si level, nu poti obliga un om sa faca cv impotriva vointei sale doar pentru a-si pastra adminul/slotul care oricum l-au dobandit pe merit, pt ceea ce au facut deja pentru comunitate...santajul asta mi se pare de foarte prost gust... ii dai cv omului pe meritul sau k mai apoi sa i-l iei pt k nu poate/nu-i place/nu vrea/nu are legatura cu un site total diferit de cs... eu nu imi descarc in pc video-uri pt k nu imi permite memoria pc-ului (umpluta cu documente, proiecte, facturi etc) 50 de video-uri in 6 zile...deja....vreti si uploaduri si ore pe cs si pe forum...ziua nu are decat 24 de ore..din care 8 tre sa le dormi,vreo 2-3faci lucrurile casnice, te mai duci si la munca...tre sa intrii sa-ti faci si "norma" pe u-s...atat am de zis: uploadez si video-uri (asta dupa de mi le downloadez la mn in pc) si poze si ce o mai fi...PT CA ASA VREAU, ASA SIMT EU!!! nu pt k imi impune cineva...daca va fi sa-mi fie scos adminul pentru lucrul asta...asa sa fie..tot timpul petrecut pe cs.u-s.ro si foum.u-s.ro sa fie rasplatit pt k nu am uploadat alea 50 de video-uri...
o seara buna va doresc...
o seara buna va doresc...
noth!ng
u-s