02-01-2012, 11:27 AM
Anarchy Wrote:donese pare ca numai anarchy isi mai doreste libertatea de a asculta si vedea un videoclip pe youtube, un film online, un joc de pe torrente, pt ca da, torrentele o sa dispara cu desavarsire pt ca acea "politie internauta" le v-a inchide. Eu dupa cum stiti stau in Danemarca, si am un coleg de apartament danez, are un xbox+huge plasma :> si are doar jocul halo :|, si s-a plictisit de mult de el. Mi-a spus ca xboxul lui e prea vechi si nu se mai gasesc jocuri pentru el, dar nici de pe net nu da jos ca nu e voie :|. O alta daneza cauta pentru fata ei nu stiu ce cd cu albumul uneia de pe aici cantareata daneza, si negasind i-am zis ca il dau eu pe stick sa si-l puna pe mp3. Nu ii venea sa creada :| de atunci e abonata la mine.
Daca un mare interpret are deja 5 vile cu piscina, credeti ca il mai doare pe el ca downloadezi muzica lui de pe net? Eu zic ca ar trebui sa se bucure pt ca e ascultat si ca are fani!
PS: Mie de site-ul asta mi-a spus un portughez si a zis ca e pe bune, dar il uitasem si uite ca acum a facut roata si mi-a aparut pe facebook de la un roman. Ar fi bine sa semnati cu totii si sa sharati pe facebook si ce mai aveti voi!