02-01-2012, 04:24 AM
danutzZ Wrote:o runda ca a facut ala ocol , o runda ca a venit operatoru si ne-a zis ca gata timpu si ziceam ca jucam intr-o cupa bla bla bla , o runda ca am avut eroare de la steam si mergeam intr-o parte si multe altele din neatentie pierdute...in fine...gg..succes in continuare.am pierdut pe greselile noastre nu ca au fost mai buni.asta e.la o cupa viitoare ne vom prezenta mai bine , dar fara premii...ca abia atunci se vede cine e om in adevaratul sens al cuvantului si joaca pentru distractie...ca nu ma face pe mine un milion de lei sau un steam
hmm.. stii, ma bucur foarte tare ca v-am batut nu ca tin neaparat sa iau niste bani/premii/etc, sincer i-am propus lu natura ca la meciul urmator sa dam FF sa iesim din competitie... dar am satisfactia ca, cu toata vaicareala, voi la sala, lasa ca jucam nush cand, lasati-ne sa ne incalzim, ca a varsat nicoleta luciu cafeaua pe pantalonii mei, ca nu vedeam monitoru din cauza ca era becu stins, v-am demonstrat ca jocul asta nu e asa simplu cum credeti voi. Si inca o chestie: vezi ca te contrazici "am pierdut pe greselile noastre nu ca au fost mai buni" --> ori ati facut voi greseli si noi am fost mai buni ori nu am fost noi mai buni.
Oricum foarte urat din partea ta, mai ales ca te declari un practicant al acestui joc "de fun", sa ne aduci injurii de-a lungul meciului... aveam pretentii mai mari de la tine!