01-28-2012, 10:04 AM
salut zes, daca aveai pac-steam, nu este permis pe acest sv(nu inseamna ca joci cu cod), pur si simplu nu este permis, este versiune permisa aici pe forum.
noi jucam majoritatea de circa 5 ani impreuna, suntem mai mult de o familie...
Acum judeca tu, eu sun la tine la usa, tu i-mi deschizi(cum am facut si noi cand ti-am acceptat contul), eu incep sa-ti pun intrebari aiurea... sau eventual mai si strig la tine ca sunt nervos, tu ce vei face?
Variante:
1. Iei bata de dupa usa, si ma articulezi bine.
2. Iei bata si mi-o arati, si ma poftesti sa ma indepartez de casa ta.
3. Ma poftesti in casa la o dulceatza si un pahar de apa naturala(nu de la chiuveta, ca nu e frumos)
... eu deja sunt pe punctul de a te primi in casa mea, asta daca o sa te prezinti, sa stim cu cine vorbim: varsta, de cati ani joci cs, de unde stii de cs.u-s.ro..etc (chestii minore..).. oricum in primul rand i-ti multumesc ca ai venit pe forum..cred deja ca ti-ai dat seama ca nu suntem niste amarati(primul raspuns in 14 minute..tinand cont ca e la 5 dimineatza, cred ca e bine, nu?)
noi jucam majoritatea de circa 5 ani impreuna, suntem mai mult de o familie...
Acum judeca tu, eu sun la tine la usa, tu i-mi deschizi(cum am facut si noi cand ti-am acceptat contul), eu incep sa-ti pun intrebari aiurea... sau eventual mai si strig la tine ca sunt nervos, tu ce vei face?
Variante:
1. Iei bata de dupa usa, si ma articulezi bine.
2. Iei bata si mi-o arati, si ma poftesti sa ma indepartez de casa ta.
3. Ma poftesti in casa la o dulceatza si un pahar de apa naturala(nu de la chiuveta, ca nu e frumos)
... eu deja sunt pe punctul de a te primi in casa mea, asta daca o sa te prezinti, sa stim cu cine vorbim: varsta, de cati ani joci cs, de unde stii de cs.u-s.ro..etc (chestii minore..).. oricum in primul rand i-ti multumesc ca ai venit pe forum..cred deja ca ti-ai dat seama ca nu suntem niste amarati(primul raspuns in 14 minute..tinand cont ca e la 5 dimineatza, cred ca e bine, nu?)
we design your dreams
topavr.ro audio video photo sharing download upload streaming
[Image: 21s7sifhc1p.png]
topavr.ro audio video photo sharing download upload streaming
[Image: 21s7sifhc1p.png]