01-21-2012, 12:38 AM
Angel Wrote:Prietene ala avea AIM si voi nu ii dadeati BAN 1 ce vrei sa zic???? 10 runde+ a jucat ala si nici 1 admin nu sa uitat pe el , am mai spus sa ii se faca si poze dar NIMIK . Deci cu ce v-am deranjat eu pe voi?
Si explica ce inseamna Monitor? EU doar am refuzat sa trag intr-un adversar , care e problema?
Si tot nu mi-a spus nimeni daca exista aceasta regula scrisa pe undeva si ce injuratura am spus eu de am luat ban
hmm mai "pretenas"... tu si prietenul tau ala magyar sau cum il cheama, eu am mai jucat cs pe ici pe colo, ati facut ceva ce e permis doar daca va bagati un cablu intre calculatoarele voaste pe LAN.. i-ai aratat lu pretenasu "numaru" doi "cu degetu" unde e ala < deci clar vorbeati nu neaparat erati unul langa altul > (chestia asta se numeste ghosting la CS si este considerat cheat) eu v-am dat doar un kick de avertizare si v-am spus sa nu mai faceti, iar voi ati inceput cu suferintele unui copil de 12 ani ("vai faci abuz", "chiar acum imi sterg cs-ul daca nu te auto-pedepsesti")-- texte din astea am mai auzit... si da imi pare rau ca nu l-am articulat si pe colegul tau.
Cand o sa inveti sa-ti cantaresti vorbele iesim si la o bere. O seara buna.