08-24-2008, 11:05 PM
n-ai cu cine sa faci campionat pe serveru asta .. care cum pierde ..se retrag , injura ,impresii , o fost lag pe server , la unu io fatat vaca si no putut sa vina la meci , amanari si rejucari ... puneti acolo cate 200-300 de mii de persoana .. inscrierea in campionat..ii trimiteti la mihai .. si la sfarsit locurile fruntase se premiaza ... macar aia care se inscriu dau un ban si au de gand sa joace serios .. si cand zic serios ma refer ..la ora exacta , respect pentru arbitrii si comportament civilizat ... asa daca e pe moca .. stau ore intregi pe spectator .. ma injura ca nu dau rr cand vrea pana lor .. pierd si le trebe rejucarea sau sa retrag ... comportament de ofticati .. io in primu meci am pierdut cu 29-1 cu echila lui ghiaur .. si nu m-am c*c*t pe mine .. faceti 2 vs 2 steam on + VAC si puneti 25 ron de persoana ..deci echipa 50 de ron .. cand se inscriu 16 echipe dati drumu si jucati tip cupa 16>8>4>2>1.. .. 16 * 50=800 ron locul 1-350 , 2-225 , 3-125 si 1 milion ramane pt server.. sau jucati 5 vs 5 .. si puneti 10 ron de om ..acelasi sistem de pariere .. nu cred ca sta careva in 10 ron sau 25 ron