03-18-2012, 12:47 AM
bogdan Wrote:oamenii sau plictisit de acest server , nu a adus nimic nou ,
vorbeam cu un prieten care a jucat aici pe server ,bai cei cu serveru al ma us,
ii acelasi de atatia ani , nimic nu sa schimbat ,aceeasi playeri usdj care nu stie sa depisteze un codat , acelasi jammin frustrat , cand un player ii face block ii da kick - ban ce cauti aici pe server dute ma si joaca mario s.a
am vazut mai sus cineva spunand ca a scris pe trenuri ,pe peretii bailor ,mi se pare penibil numai copii aia de 10 ani scriau pe pereti id`ul )sa ii bage in lista fetele..
o idee buna ii aia cu pliantele , sa organizati campionate ,cupe s.a
aa uitasem ceva , dc un admin cu un grad mai mare decat adminu mic , cand da ban/destroy unui player si nu are dovezi ,cum se spune pe aici demo/dovezi nu ii sanctionat ? iar adminu mic cand nu are dovezi ii sanctionat ramane cu slot
ii doar o parere! salut
1.Pai zii tu ce ai vrea sa se schimbe pe server?! e CLASIC, a da am uitat esti pro, fugi tare
2.Tu cand vezi un server, pe undeva prin autobuz(am uitat la tine-n sat nu prea sunt autobuze,ma da o tura pe la iasi), sau alte chestii, iti mai aduci aminte, si zici ia sa intru pe serveru x, ca poate e fain.
3. da-mi un exemplu de situatie in care s-a intamplat asa
4. Ataci degeaba,probabil daca as fi in locu lu jammin te-as agata in cui, tot un cap incuiat ai ramas,si niciodata nu o sa intelegi ,defapt eu nu inteleg ce cauti aici?!
E loc sub soare pentru fiecare!