06-10-2011, 06:02 PM
Ca propunere sa mai populam servarul, ma gandeam, sa facem un fel de concurs, cine e intr-o luna primul in top (adminii sunt exclusi) primeste admin mic timp de 2 saptamani sau o luna, iar daca nu face probleme....sa fie propus si pt steam.
Sau o alta metoda de stimulare pentru a determina player-ii sa joaca mai mult (un premiu ceva...mousepad, mouse). Aici intervine problema financiara: "cine sponsorizeaza?". Eu unul as fi dispus sa cotizez cu o parte din suma si poate mai gasim doritori. Iar inmanarea premiilor sa se faca "la o bere" si astfel mai socializam.
Puteti adauga si alte aspecte sau sa veniti cu alte sugestii.
Un aspect negativ ar fi ca unul din player-ii buni (sau admini) sa joace cu alt nume si sa nu fie logat pe steam doar ca sa obtina beneficii. Aici cred ca ar trebui verificat cumva, dupa ip sau dupa altceva.
Daca sunteti contra, as prefera sa argumentati, poate asa imbunatatim metoda.
Astept(am) reply-urile voastre strict legate de aspectul asta.
HF!!!
Sau o alta metoda de stimulare pentru a determina player-ii sa joaca mai mult (un premiu ceva...mousepad, mouse). Aici intervine problema financiara: "cine sponsorizeaza?". Eu unul as fi dispus sa cotizez cu o parte din suma si poate mai gasim doritori. Iar inmanarea premiilor sa se faca "la o bere" si astfel mai socializam.
Puteti adauga si alte aspecte sau sa veniti cu alte sugestii.
Un aspect negativ ar fi ca unul din player-ii buni (sau admini) sa joace cu alt nume si sa nu fie logat pe steam doar ca sa obtina beneficii. Aici cred ca ar trebui verificat cumva, dupa ip sau dupa altceva.
Daca sunteti contra, as prefera sa argumentati, poate asa imbunatatim metoda.
Astept(am) reply-urile voastre strict legate de aspectul asta.
HF!!!