03-20-2011, 02:57 AM
Anarchy Wrote:Code .. stiu cu ce se mananca lasatul tigarilor.. stiu ca e din subconstient .. stiu ca trebuie sa te controlezi .. stiu toate astea .. dar dupa cum am zis .. deocamdata nu vreau sa ma las de fumat .. poate mai incolo pe la 18-19 cand voi avea ce face cu banii si`i voi administra in alt mod (benzina pentru masina ,eventualele cheltuieli la facultate etc.) . deocamdata stau chill la liceu in pauza la o tigara cu prietenii .. am voita ,pot .. dar deocamdata nu simt nevoia sa le las ..Intense Energy Wrote:Asa ma gandeam si eu. Dar de fapt esti prizonierul propriului tau iad. E doar o iluzie a subconstientului aflat sub actiunea nicotinei, ca te simti bine. Din contra...w!zard Wrote:Kent.Nimic nu te poate impiedica atunci cand chiar iti doresti .. incearca si vei reusi .Eu nu ma las de fumat pentru ca imi place sa fumez .. in pauza la scoala sau cand ies in oras.. 3-4 tigari pe zi imi ajung .. deci prin urmare w!zard.. esti capabil de orice.. sa te lasi sau sa continui .. obstacolul il privesti ca fiind mare .. dar normal este mic si cu un pic de efort il depasesti !totul depinde de tine !
Felicitari codename , as vrea si eu sa am vointa ta dar din pacate stresul si unele necazuri ma impiedica sa fac asta . Bafta !
Incearca sa te lasi de cele 3-4 ! Cu cat mai repede cu atat mai bine. De ce 3-4 daca e si mai bine deloc ! Si vei observa ca nu tu esti cel care "detine controlul" !
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq pentru ce`i care nu stiu !