03-12-2011, 01:31 AM
Intense Energy Wrote:Lasati`l fratilor sa`si taie capul singur . Nu va mai complicati si nu mai dati explicatii pentru ca sunt inutile . Fiti concisi,la subiect ,stricti si no mercy . Eu nu va inteleg de ce va complicati atat de multNe complicam, pentru a "invata" in general. Hai salut
Cat despre ON TOPIC : Dundi nu stiu .. probabil din cauza ca nu prea am mai jucat din ultima vreme ,sau ca nu prea i`am dat importanta .. dar a mai avut faze interesante in care ma trezeam cu head pur si simplu sau alti playeri erau in situatia mea . nu stiu si nici nu ma intereseaza . cat despre cfg`u lui si coduri si toate astea . SI`O FACE CU MANA LUI ! Omul cand si`o face cu mana lui se numeste lucru manual . Riscul el si`l asuma ,nu altcineva ,consecintele tot el le suporta ,nu altcineva si regulamentul este acelasi pentru toti INDIFERENT ca esti admin/player . Ai gresit, bagaju si mult pa ! ai fost cinstit si ai jucat cum ai putut atunci bravo ca esti corect fata de tine si fata de ceilalti .Nu am nimic cu nimeni dar lasam OWNERII sa vorbeasca !