01-10-2012, 04:53 PM
dan, cutia de viteza nu e consumabila wtf? ) Un ulei peste tot costa 30 euro cu tot cu manopera (daca tot vrei sa vb in euro) un filtru de ulei peste tot e inte 5-10E, o distributie cam la ce orice masina pamanteana si fiabila nu audi A6 sau mai stiu eu ce bate pana in 250E. Ce mai schimbi la masina sa fie consumabile?: stergatoare, filtru de aer, cauciuciri, placute de frana?: astea is consumabile comune la orice masina costa putin, sa zicem ca difera placutele de frana, dai 70-100E daca ai si pe fata si pe spate, dar daca esti baiat cumpatat alea de pe fata te tin 2 ani si alea de pe spate 4!
Pana la urma urmei tre sa gasesti masina buna, sa nu iti iei teapa, ca la consumabile te gandesti dupa ce ti-o iei. Golf 4 nu gasesti in 4mii, nici nu mai stiu preturile, dar cu criza asta nu cred ca au scazut. Acu un an jumate gaseai si la 4300. Poti incerca un opel corsa mai vechiut , poate ti-l iei direct din germany :>
Pana la urma urmei tre sa gasesti masina buna, sa nu iti iei teapa, ca la consumabile te gandesti dupa ce ti-o iei. Golf 4 nu gasesti in 4mii, nici nu mai stiu preturile, dar cu criza asta nu cred ca au scazut. Acu un an jumate gaseai si la 4300. Poti incerca un opel corsa mai vechiut , poate ti-l iei direct din germany :>