Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LTV 2006 Tudor Vladimirescu I editon
joc pt echipa! de obicei pe d2 is tero ca imi place mai mult, si am luat de multe ori bataie ca tero fara sa ma mut ct, la fel si pe nuke daca joc mai mult ct nu inseamna ca si castigam mereu, in rest joc aleatoriu. Sufar in momentul cand vad jucatori care nu stiu cu ce se papa cs-ul, nu stiu de la ce vine de_, ei confunda cu fy_ sau aim_ , si ma mai si gandesc ca in spatele unui jucator de pe sv se afla cineva de cel putin 19 ani :|. Daca toti ar juca cum joci tu nu as avea nimic de comentat! Cum naiba am reusit sa intorc atati impotriva mea nu inteleg, atat timp cat joc maxim 2 ore pe seara, din care in mare parte o ora-o ora jumate mixuri :|. Stiu ca am 2-3 fani care au ceva cu mine si din cauza ca is sparti (vb aiurea) si pt ca eu nu am timp de iesit cu baietii la bere ma vorbesc aiurea, dar oricum nu imi pasa :-j. Te invit pe sv cand joc si nu ai decat sa imi studiezi comportamentul si o sa iti dai seama ca actionez doar in limitele LOGICII Smile. De obicei nu ma iau de nimeni nicaieri pana nu ma trage el primul de plă, la fel fac si pe u-s, nu ma iau de om pana nu se ia el de mine, dar si daca se ia recunosc ca sunt mai al dracu ca el
Reply

Messages In This Thread
Re: LTV 2006 Tudor Vladimirescu I editon - by sss - 12-04-2010, 04:29 PM
Re: LTV 2006 Tudor Vladimirescu I editon - by JaMMiN - 12-09-2010, 11:01 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)