04-27-2012, 06:18 AM
wakkkK Wrote:Zuzu Wrote:wakkkK Wrote:fain precedent, adminul lui trebuia repus pe 10 mai, da in fine! De acuma, cand se va scoate adminula altu, va face la fel sta o saptamana si dupa hai ba, ca oricum mi-l pune inapoi.
ps:inca astept sa-i suspende cineva adminu lu sss, dupa reclamatia asta <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.u-s.ro/reclamatii-admini/destroy-degeaba-t7675.html#p66207">reclamatii-admini/destroy-degeaba-t7675.html#p66207</a><!-- l -->
Momentan , eu am fost desemnat de gh0st sa ma ocup de admine , nu tu! Cand o sa te ocupi tu de admine , atunci sa faci cum crezi tu ca e mai bine . Eu mai discut si in particular cu Marian , adminul lui smantanosu si a lui verde au fost repuse mai devreme deoarece joaca mult pe server si au treaba cu adminatul (cine nu munceste .. nu greseste) , spre deosebire de alte persoane care mai mult vorbesc aiurea decat sa admineze!
N-am chef de polemici, fa cum vrei, doar mi-am spus punctu de vedere. Corect ce ai spus, de vorbit aiurea nu vorbesc.
Ai idee, cam cati prieteni mi-au batut obrazu din cauza, unora de pe aici? ca au primit destroy/ban degeaba. Iti zic eu NU. Dar discutiile astea trebuiesc duse pe privat.
Ai idee ca eu am fost singurul "rosu " care te-am propus global moderator ? Ai idee ca eu vorbesc in particular cu altii "rosii" cand luam o decizie , ai idee ca la urmatorul comentariu aiurea la decizia "ownerilor".. persoana respectiva o sa fie banata permanent pe forum si pe server?
Nu sunt un robot setat dupa reguli , pentru ca nu poti compara un admin gen lorry care nu are nici o treaba si da un ban odata la un secol , cu un admin gen Verde care din 10 banuri , 9 le da corect cu dovezi . Si cu aceasta ocazie ,anunt ca in momentul cand mai intru pe server si gasesc vreun codat , la toti adminii (indiferent de rang) care sunt pe server in acel moment le scot accesele definitiv ! M-am saturat sa intru odata la 2 zile si sa am timp jumatate de ora si sa nu pot juca ca trebuie sa stau spectator sa le fac demo la codati , cand alti admini nu au nici o treaba!