08-15-2010, 01:04 AM
Zuzu Wrote:Bine gogule , n-am chef de de discutii interminabile , tu vorbesti ca dinamovist , topicul e despre nationala Romaniei. Doar prin simplu fapt ca x joaca la Dinamo si y la Steaua , aia nu inseamna ca sunt cei mai buni pe posturile lor din Romania. Ca e Stancu de la Steaua , ca e Cristea de la Dinamo , tot nu au valoare de nationala , sunt buni pentru campionatul nostru de rahat , dar atat.
Cristea golgheter cu 16 reusite in 34 de meciuri ,1 gol la 2 meciuri si ceva , vreo 4 din penalty , mare golgheter , daca il puneai sa joace la Pandurii sau Alba Iulia nu dadea nici 7 , Kapetanos alt mare golgheter cu 14 reusite , vreo 2 cu fundu , vreo 3 din penalty , la campionatul mondial in juma de ora a atins mingea de 2 ori , odata cu mana ... astia sunt marii golgheteri ai Romaniei. Sa dea 25-30 de goluri pe sezon , ala e golgheter , nu desene si vrajeli deastea de jucatori. In fine , sincer nu prea stiu ce echipa are Bosnia , dar ajunge sa ne incurcam in primul meci cu Albania si e gata cu toata calificarea , si terminam iarasi pe 4-5 cu antrenoru asta de 2 bani.
App Deac e atacant , mai intereseazate .
HAI ROMANIA !!!!!!!!!!
)
Il pui degeaba pe cristea la zid, cat a jucat la iasi ducea echipa in spate de unu singur
deac atacant?)) Imi pare rau man, dar deac e talent, dar va muri speranta ca multi altii .
De curiozitate va intreb cum vi sa parut academia lui hagi in toate cele 3 meciuri? :mrgreen: