07-29-2010, 11:06 PM
deci ca sa fie clar.. ti-am dat prima data gag pt comentariile in plus la adresa hartii... dupa ai dat retry .. retry dupa gag se pedepseste cu ban 1000 min.. cum au spus toti ownerii .. sa nu mai umplem banlistul cu IP-uri dinamice.. ti-am dat destroy ca altfel intrat in 20 sec la loc. (asa cu destroy iti ia mai mult)... dupa ce ai rezolvat destroyul ai intrat cu intrebarea "cine mia dat destroy " ti-am zis ca eu.. ti-am spus odata sa incetezi ca ma disperi.. nu ai vrut.. suporta consecintele..
Si dupa aceea de ce ai intrat sa iti bagi tu pl in el server?? esti tu baiet?? sunt niste oameni care muncesc sa tina serverul asta si nu acceptam sa faca cine vrea cum vrea serverul in toate felurile..
Tine minte ca zilele trecute trebuia sa iei mii de minute ban... tot iti dadea gag rox si tu dadeai retry chiar daca iti explica ca nu e voie..
Si dupa aceea de ce ai intrat sa iti bagi tu pl in el server?? esti tu baiet?? sunt niste oameni care muncesc sa tina serverul asta si nu acceptam sa faca cine vrea cum vrea serverul in toate felurile..
Tine minte ca zilele trecute trebuia sa iei mii de minute ban... tot iti dadea gag rox si tu dadeai retry chiar daca iti explica ca nu e voie..