07-28-2010, 12:36 PM
Nu intelege gresit pheno . SUnteti multi cu posturi, dar in primul rand eu nu ma iau de nimeni ca nu e frumos . Am facut doar o remarca; doar imi esti prieten ce naiba
. Si la mine muncea mama la alimentara si venea seara cu 2 pungi de 6 litri de inghetata varsata. Cate si mai cate, nu imi mai aduc aminte. Tata lucra la tepro si aducea de craciun bomboane ca le dadea de acolo. Erau alte vremuri . Chiar daca unu primeste mai mult si altu mai putin Dumnezeu ne judeca dupa cat ne da. Devine interesanta discutia, chiar daca mai deviem putin de la subiect. S-ar putea scrie romane pe tema asta .
Apropo de coltul vesel, sunt multe topicuri care denota o gandire de 12 ani gen sa numaram pana la 10000 sau alte tampenii. Nu vreau sa supar pe nimeni dar asa gandesc eu.
. Si la mine muncea mama la alimentara si venea seara cu 2 pungi de 6 litri de inghetata varsata. Cate si mai cate, nu imi mai aduc aminte. Tata lucra la tepro si aducea de craciun bomboane ca le dadea de acolo. Erau alte vremuri . Chiar daca unu primeste mai mult si altu mai putin Dumnezeu ne judeca dupa cat ne da. Devine interesanta discutia, chiar daca mai deviem putin de la subiect. S-ar putea scrie romane pe tema asta .Apropo de coltul vesel, sunt multe topicuri care denota o gandire de 12 ani gen sa numaram pana la 10000 sau alte tampenii. Nu vreau sa supar pe nimeni dar asa gandesc eu.