03-09-2010, 12:44 AM
edy Wrote:Poate e buna venita si o parerea de la un player care era pe server..
baubau i-a dat kick a reintrat smantanaosu a mai stat oleaca a primit dinou kick, apoi i-a dat si smantansu kick dupa a urmat un destroy dat de baubau dupa inca cateva kickuri date tot de baubau si intr-un final nu a mai suportat smantanosu si i-a dat ban) si dupa cred ca au mai fost cateva kicuri dar nu mai stiu). Nasoale momentele astea dar funny pentru playeri cum isi dau admini intre ei kickuri.
la fel mi`a zis smantana aceeasi chestie inainte de a citi pe forum ce si cum a fost.cred ca baubau ar trebui sa se abtina cu vrajeli de genu` asta cu kick / destroy etc.sau cel mai bine scotetii accesul la destroy.nu se face asa ceva
la fel si mie mi`a facut cand am intrat pe server si radeam de dutzu fara sa injur fara sa incalc regulamentul.imi da gag si`mi zice ca "ma stresezi si pe mine"
abtinetiva`n p.lm ca aveti peste 20 de ani.e doar un joc
ciudat de ce sunt atatea reclamatii la adresa lui baubau pt. motivuri de nimic...foarte ciudat.
[Image: dscf0456wh.jpg]O experienta reusita este adeseori mai importanta decat 20 de formule deduse in retorta gandirii.