02-27-2010, 10:00 PM
Zuzu Wrote:inteleg ca nu va puteti suporta uni intre voi , dar pur si simplu ignorativa! Sincer mie scarba de adminii care joaca undercover si abia asteapta ca un admin sa greaseasca , si sa vina repede sa faca reclamatie. Domnul laurenti nu mai bine iti schimbai ip-ul sau numele pe care ai admin si intrai si rezolvai problema cu koeman? , sau pur si simplu iti bagai adminul si nu mai ziceai nimica , cum fac eu cand intru undercover si imi iau o groaza de banuri si exec de la voi. Nu-mi amintesc sa fi facut o reclamatie pe forum contra unui admin , chiar daca am luat peste 50 de banuri si exec . Ce sa zic.. cred ca esti mandru de tine laurenti.
@danutz- nu mai bine va injurati pe mess, sau la telefon? Dar nu injurativa aici sa vada toata lumea ca adminii se injura intre ei , si mai aveti pretentii ca playerii sa vorbeasca frumos pe server ..
Nenea ZuZu .. chiar asa de mandru nu sunt ... dar aceasta persoana chiar face ce vrea el pe acest server (El reguli nu vrea sa citeasca .. el nu vrea sa verifice playeri .. el nu vrea decat Avioane cum vede el pe alte servere ....).. asa se alunga si jucatorii si asa se face cea mai rea reclama posibila ... " Waa nu intra pe U-s ca acolo is Tam.piti admini si iti strica cs-ul sau iti dau ban daca joci bine ... hai pe serverul "X"Y"Z" ca acolo nu te streseaza nimeni "
Hai gata copilashi ca vad ca ne lungim in detaliii ... inchidem acest Subiect de barfa !!!!