02-27-2010, 09:46 PM
inteleg ca nu va puteti suporta uni intre voi , dar pur si simplu ignorativa! Sincer mie scarba de adminii care joaca undercover si abia asteapta ca un admin sa greaseasca , si sa vina repede sa faca reclamatie. Domnul laurenti nu mai bine iti schimbai ip-ul sau numele pe care ai admin si intrai si rezolvai problema cu koeman? , sau pur si simplu iti bagai adminul si nu mai ziceai nimica , cum fac eu cand intru undercover si imi iau o groaza de banuri si exec de la voi. Nu-mi amintesc sa fi facut o reclamatie pe forum contra unui admin , chiar daca am luat peste 50 de banuri si exec . Ce sa zic.. cred ca esti mandru de tine laurenti.
@danutz- nu mai bine va injurati pe mess, sau la telefon? Dar nu injurativa aici sa vada toata lumea ca adminii se injura intre ei , si mai aveti pretentii ca playerii sa vorbeasca frumos pe server ..
@danutz- nu mai bine va injurati pe mess, sau la telefon? Dar nu injurativa aici sa vada toata lumea ca adminii se injura intre ei , si mai aveti pretentii ca playerii sa vorbeasca frumos pe server ..