02-27-2010, 03:29 AM
si eu sunt tot de parerea asta...acum ceva tp...juram si bagam mana in foc k ikks si sklembar jucau cu cod...si stateam undercover cu orele pe ei....erau faza kre ma punea pe ganduri da dak nu eram 100% k aveau cod nu le faceam nimik...intrebatil numa pe sklembar...ii faceam poze...asa din senin...fara nici un motiv...knd aveam chef...pac pac 3 poze....pe bycastor sau la ikks pe india...si le ceream...nu i-am prins niciodata...si asta imi spune ceva
sklembar ii enervant k joaca bn constant...) dar fiti atenti admini la playeri
pun pariu...imi bag mashina apartamentu si adminu la bataie....k dak azi ar intra Advanced^ pe server...ar lua ban de la toti adminii dak sar putea...dak ar fi toti adminii pe server...i-ar da ban toti deodata
asa k adminati cum trebe...si adminii sunt tot oameni...si ei mai gresesc...dar knd ai greshit recunoaste si nu mai fiti asa orgoliosi
pis!
sklembar ii enervant k joaca bn constant...) dar fiti atenti admini la playeri
pun pariu...imi bag mashina apartamentu si adminu la bataie....k dak azi ar intra Advanced^ pe server...ar lua ban de la toti adminii dak sar putea...dak ar fi toti adminii pe server...i-ar da ban toti deodata
asa k adminati cum trebe...si adminii sunt tot oameni...si ei mai gresesc...dar knd ai greshit recunoaste si nu mai fiti asa orgoliosi
pis!